Oplysninger om biludlejning24.dk – billeje online

Biludlejning24.dk’s vision er at tilbyde en nem måde at leje biler på indenfor trygge rammer. Her vil du blive budt på de laveste priser, der findes via portalen, da billeje priserne fra forskellige firmaer. Priserne sammenlignes, hvilket gør det muligt for dig at finde frem til det bedste og billigste tilbud. Portalens partnere består af hele 1.500 forskellige biludlejningsfirmaer, og dækkene over 180 forskellige lande.

Med hele 60.000 destinationer at vælge imellem, vil du finde frem til et stort udvalg af forskellige biludlejere ved hjælp af biludlejning24.dk’s søgemaskine.

Ingen skjulte udgifter

Med biludlejning24.dk vil du ikke blive overrasket i form af ekstra udgifter. Når du benytter dig af deres søgemaskine, vil du modtage det endelige beløb, du ville skulle betale for lejeaftalen.

Du vil aldrig skulle betale for ekstra udgifter og for ting, du ikke behøver. Om du så har behov for en bil med GPS eller et barnesæde, vil du nemt kunne tilføje disse, når du bestiller. Du vil altid have et overblik over, hvad det hele kommer til at koste. Når du har bestilt din udlejningsbil, skal du ikke bekymre dig om andre skjulte udgifter, der skal betales, når du tager imod din udlejningsbil.

Forsikring Inkluderet

Hos biludlejning24.dk omfatter de fleste lejeaftaler forsikringen samt ubegrænset kilometertal. Det betyder, at du ikke vil skulle bekymre dig om at bestille din egen forsikring. Det kan være svært at skulle forstå, hvad de forskellige forsikringskrav er i de forskellige lande.

Derfor er den inkluderede forsikring især bekvemmelig, når du skal booke en bil i udlandet. Selvom lejeaftalerne kan variere afhængig af, hvilket firma du lejer igennem, omfatter de fleste aftaler vejhjælp, kollisionsforsikring, lufthavnsafgifter samt ubegrænset kilometertal. Med en aftale, der omfatter ubegrænset kilometertal vil du kunne benytte dig af bilen ligeså meget, som du vil, uden at skulle bekymre dig om ekstra udgifter, når du leverer bilen tilbage.

Nem booking

Gennemsigtige og brugervenlige hjemmesider, der gør hele shopping oplevelsen nemmere. Når du betaler for bestillingen, vil de personlige oplysninger samt betalingsoplysningerne krypteres. Selve betalingen vil blive foretaget på sikkert vis.

Du kan også være sikker på, at den pris, du betaler er meget konkurrencedygtig. Der findes kun en del andre organisationer, der tilbyder ligeså store udvalg af forskellige biludlejere som hos biludlejning24.dk.

Gode tips til biludlejning

For at få så meget ud af dine penge, kan det godt betale sig at bestille en biludlejning i god tid. Book ligeså snart dine planer er på plads. I disse tilfælde vil du nemt kunne se, hvor lave priserne kan vise sig at være. De fleste biludlejere har ekstra lave priser i weekender.

Hvis du kun vil benytte dig af en udlejet bil i et par dage, kan det godt betale sig at tilføje en weekend. Lige meget hvad, vil du få den oversigt, som du har behov for ved at benytte dig af biludlejning24.dk. De penge du vil kunne spare kan bruges til mange andre fantastiske oplevelser på din rejse.

Tilfredse kunder

Biludlejning24.dk har været førende indenfor biludlejningsmarkedet siden deres begyndelse i 2007. Portalen er et af de mest populære sider, der findes indenfor biludlejning. Flere års erfaring indenfor kundeservice samt samarbejde med større biludlejningsfirmaer, har givet dem en bred vifte af ekspertise.

Tilsammen har dette dannet et solidt fundament til at betjene et voksende antal af biludlejningsordrer. Deres kundeservice vil med glæde hjælpe dig, hvis du har behov for det, når du bestiller på deres side. Du vil nemt kunne komme i kontakt med Biludlejning24.dk medarbejdere, og deres kundeservice er åbent døgnet rundt, hele året.

Eksterne kilder – 10 gode råd om billeje (Forbrugereuropa.dk)