København

Hvert eneste år strømmer flere tusinde turister til Danmark, dog først og fremmest til landets hovedstad — København. Denne danske by, med over 1,2 millioner indbyggere, byder på et pulserende natteliv, masser af shopping muligheder og et kæmpe areal af benytte sig af i byens centrum. Med en udlejningsbil i København vil du kunne opleve det allerbedste af byen, og du vil samtidig kunne nå nemt frem fra A til B.

Hvor du kan leje en bil i København

København er et fantastisk startpunkt for en bilferie i Danmark. Byen ligger på den sydøstlige kyst af landet, og det er muligt at køre hele vejen til den mest nordlige del af landet og at tage færgen derfra til Norge. Hvis du vælger at gøre det er det vigtigt, at du lejer en bil fra et af de største firmaer i København, så du vil kunne aflevere bilen et andet sted i Danmark. Vi anbefaler, at du benytter dig af Avis, Sixt eller Hertz, der alle tilbyder biludlejning ved Kastrup, som er den internationale lufthavn, der ligger udenfor København. Det tager ca. en halv time at nå frem til byens centrum, hvor det kan være en lille smule sværere at finde en udlejningsbil. De er dog tilgængelige ved hovedbanegården i byens centrum, men der er også en del udbydere, indenfor udlejning, nede ved havnen.

Attraktioner der skal ses med en udlejningsbil

Københavns centrum strækker sig over et langt areal, så det kan være en fordel at benytte sig af en udlejningsbil, hvis man gerne vil opleve hele byen. Et besøg til det kendte Strøget, som ligger i midten af downtown København, er et must. Vær dog parat til at placere bilen i en parkeringskælder, imens du kigger dig rundt i det område. Rosenborg Slot er også værd at besøge, og for dem der gerne vil se noget grønt, ligger Zoologisk Have lidt uden for byens centrum. Hvis du godt kunne tænke dig at tage et kort smut forbi Sverige, er København og Malmø forbundet af en ret stor bro, som det tager et kvarter at køre over. LEGOLAND, der ligger i Billund, ligger heller ikke for langt væk, kun cirka tre timers kørsel vest for København.

Generelle køretips

København er, som de fleste byer, — en travl by med en masse trafik. I midten af byens centrum, i løbet af sommeren, skal du give dig god til at komme rundt i byen. Man kan godt køre rundt i det meste af byens centrum, men København er et af verdens mest cyklist-venlige byer, så vær opmærksom på, at cyklister har ligeså store prioritering som bilister. Når du har tænkt dig at opleve byens centrum, “ Strøget ” og andre attraktioner, anbefaler vi, at du parkerer bilen et sted. Udover det, er vejnetværket udenfor København meget moderne.